Smještaj

Apartman 1

A2+2 - Za dvije osobe plus dva pomoćna ležaja, Površine: 50m2

Apartman 1 je smješten  u prizemlju Ville Jelene. Direktno na plaži, samo 10 metara od mora. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice i terase. Kuhinja je kompletno opremljena (električno kuhalo, frižider, kuhinjski pribor, posuđe, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu...). Apartman ima satelit Tv, WiFi internet, klimu a na zahtjev  je moguće koristiti i perilicu rublja. Terasa ima pogled na more.  Ispred kuće je parking. Našim dragim gostima su na raspolaganju i roštilj, kayaci, stolni tenis, pikado... Dobrodošli!!!!   


Apartman 2

A2+2 - Za dvije osobe plus dva pomoćna ležaja, Površine: 50m2

Apartman 2 je smješten  u prizemlju Ville Jelena. Direktno na plaži, samo 10 metara od mora. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice i terase. Kuhinja je kompletno opremljena (kuhalo, frižider, kuhinjski pribor, posuđe, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu...). Apartman ima satelit Tv, WiFi internet, klimu a na zahtjev je moguće koristiti i perilicu rublja. Terasa ima pogled na more. Ispred kuće je parking. Našim dragim gostima su na raspolaganju i roštilj, kayaci, stolni tenis, pikado... Dobrodošli!!!    


Apartman 3

A2+2 - Za dvije osobe plus dva pomoćna ležaja, Površine: 50m2

Apartman 3 je smješten  na katu Ville Jelene. Direktno na plaži, samo 10 metara od mora. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice i terase. Kuhinja je kompletno opremljena (kuhalo, frižider, kuhinjski pribor, posuđe, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu...). Apartman ima satelit Tv, WiFi internet, klimu a na zahtjev je moguće koristiti i perilicu rublja. Terasa ima pogled na more. Ispred kuće je parking za limene ljubimce. Našim dragim gostima je na raspolaganju roštilj, kayaci, stolni tenis, pikado... Dobrodošli!!!!    


Apartman 4

A2+1 - Za dvije osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 38m2

Apartman 4 je studio apartman. Smješten je na katu Ville Jelena. Direktno na plaži, samo 10 metara dalje od mora. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka sa spavaćom sobom, kupaonice i velike  terase. Kuhinja je kompletno opremljena (električno kuhalo, frižider, kuhinjski pribor, posuđe, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu...). Apartman ima satelit Tv, WiFi internet, klimu a na zahtjev i mogućnost korištenja perilice rublja. Terasa ima pogled na otvoreno more. Ispred kuće je parking. Našim dragim gostima su na raspolaganju  i roštilj, kayaci, stolni tenis, pikado... Dobrodošli!!!!    


Apartman 5

A2+2 - Za dvije osobe plus dva pomoćna ležaja, Površine: 50m2

Apartman 5 je smješten na katu Ville Jelene. Direktno na plaži, samo 10 metara od mora. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice i terase. Kuhinja je kompletno opremljena (kuhalo, frižider, kuhinjski pribor, posuđe, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu...). Apartman ima satelit Tv, WiFi internet, klimu, na zahtjev je moguće koristiti i perilicu rublja. Terasa ima pogled na more. Ispred kuće je parking. Našim dragim gostima je na raspolaganju roštilj, kayaci, stolni tenis, pikado... Dobrodošli!!!!    


Kontakt

Jelena Tešija
Donje Miline 25
21222 Sevid
villajelenasevid@gmail.com
Telefon/Mobitel:
00385989058042

Sevid - Dalmatia - Croatia

Pročitaj detaljnije


Rezervacije
Izjava o Privatnosti
Politika kolačića